Když si vzpomenete na „poruchy učení“ dnešních dětí, vybaví se vám mnoho typů, včetně Aspergerova syndromu, autismu či Downova syndromu.

Možná vás však překvapí, že jen v USA je právě teď více než 6 milionů dětí s diagnózou poruchy pozornosti a hyperaktivity (ADHD). A téměř 2 miliony z těchto dětí užívají nebezpečné léky na předpis.

Nejhorší je, že ADHD „diagnóza“ je velmi vágní a může zahrnovat téměř jakékoli energické chování spolu s nevěnováním dostatečné „pozornosti“ nudným, překrouceným osnovám.

Nemluvě o tom, že většina dětí sní k snídani velkou dávku kukuřičného sirupu s vysokým obsahem fruktózy v dětských cereáliích, nápojích, chlebu a jiném občerstvení. Není potom divu, že nedokážou prosedět v klidu celé hodiny. To však neznamená, že skutečně mají ADD (nedostatek pozornosti) nebo ADHD (nedostatek pozornosti s hyperaktivitou).

Přesto jsou všechny tyto děti krmeny léky, které mají vedlejší účinky jako jsou těžká deprese či zesílené pohnutky na páchání vražd a sebevražd.

Lékaři jsou upozorňováni, že mají dobré vážit, když předepisují tyto experimentální směsi vyvolávající změny nálad, problémy se spánkem, migrénové bolesti hlavy, hubnutí a samozřejmě sebevražedné sklony.

To je ale jen vrchol ledovce problémů, které přicházejí s těmito léky na ADHD, předepisované mnoha dětem bez uvážení.

Psychoaktivní léky však nejsou jediné s množstvím vážných rizik. Zde uvádíme 7 nejděsivějších léků na předpis, které se bez uvážení v dnešní době předepisují všem – miminkům, dětem, dospívajícím a dospělým.

1. Léky na ADHD
Mohou zvýšit sebevražedné myšlenky a činy u dětí, dospívajících nebo dospělých s ADHD, zejména během prvních měsíců léčby nebo při změně dávky.

2. Remdesivír pro „léčbu“ Covid-19
Remdesivir nebyl vyvinut na Covid-19, ale na malárii. Proti Covid-19 se začal používat svévolně.

Tento lék může zdecimovat vaše ledviny a způsobit jejich selhání. Také poškozuje srdce. Má tak vysoké procento úmrtnosti, že by se měl správně nazývat jed a ne lék.

Podrobně jsme o remdesivire psali v článku: Právníci a lékaři varují, že nemocnice již nejsou bezpečná místa

#3. Selektivní inhibitory zpětného vychytávání serotoninu (SSRI)
Jedná se o psychotropní léky podávané při úzkosti, depresi a bipolární poruše. Jsou příčinou nárůstu sebevražedných a vražedných myšlenek – často představují skutečného viníka při hromadných střelbách.

#4. Léky na cholesterol
Způsobují silnou chronickou únavu, destrukci svalů, bolesti nohou, které někdy vyústí až do připoutání k invalidnímu vozíku, srdeční selhání, mozkovou mlhu, Alzheimerovu chorobu a řadu dalších vážných onemocnění.

Podrobně jsme se lékům na cholesterol věnovali v článku: Studie odhalila přes 300 utajovaných nežádoucích účinků léků na cholesterol

#5. Léky na ředění krve
Rizika léků na ředění krve zahrnují krev v moči a stolici, nehojení se ran, krvácení i při drobných poraněních, těžce zastavitelné krvácení z nosu, krvácení dásní, zvracení a vykašlávání krve, silné menstruace a riziko vnitřního krvácení.

Mezi přírodní látky, které také ředí krev, ale nemají rizika farmaceutických léků, patří kurkuma, česnek, chilli koření, skořice, ginkgo biloba, enzym bromelein (čerstvý ananas), aloe vera, spánkový hormon melatonin (dostatek spánku) a vitamin E.

#6. Orální chemoterapie
To, že je něco orálního a ne do žíly, vůbec neznamená, že je to méně škodlivé.

Kromě klasických projevů chemoterapie jako jsou vypadávání vlasů či silné nevolnosti, orální chemoterapie může navíc vážně poškodit střeva a celý trávicí systém.

#7. Paxlovid – „antivirová“ tabletka Pfizeru proti covidu
Tento oslavovaný „lék proti covidu“ ve skutečnosti způsobuje návrat infekce Covid-19 a poškozuje správnou replikaci DNA, což může později vyústit v rozvoj rakoviny.

Jak vám chutnají taková „jablka“ medicíny? Jsou přehnilé až do morku kostí
Uvedené léky škodí dokonce i tehdy, když se „užívají podle pokynů“. Tyto léky na předpis jsou přitom mnohem nebezpečnější než zdravotní stavy, pro které jsou určeny.

Představte si, že jdete do nemocnice, protože chytíte lehký případ Covid-19 a lékaři vám pro „bezpečnost“ předepíší remdesivir a vaše ledviny začnou selhávat. Pak si uvědomíte, že jste nikdy nebyli informováni o tom, že tato událost je zcela běžným vedlejším účinkem tohoto léku a zdá se, že každý tuto skutečnost ví, jen vám to nikdo neřekl.

A dále je zde paxlovid – takzvaná „antivirová“ tabletka od společnosti Pfizer, která doslova způsobí návrat infekce Covid-19. Samotné americké Centrum pro kontrolu a prevenci onemocnění (CDC) varuje, že symptomy se mohou „objevit dva až osm dní po ukončení léčby a negativním testu.

Toto je současný medicínsko-průmyslový komplex, kterému doslova procházejí vraždy, a to zcela veřejně.

To znamená, že zatímco vám lékaři předepisují lék a prezentují to jako „snižování vašeho rizika závažného onemocnění“, ve skutečnosti vás vystavují obrovskému riziku závažného poškození zdraví.

Nezačínejte si ani se všemi těmito léky na ředění krve, kde jakýkoli lehký náraz nebo modřina u pacienta může vést k vnitřnímu krvácení, což má potenciál rychle vyústit až v úmrtí. Ředidlo krve je výborným jedem na krysy, ne však lék pro člověka.

Jakmile lékaři (medicínští a průmysloví obchodníci s drogovými dealery) nasadí tyto jedy svým pacientům, jen zřídka, pokud vůbec někdy, dovolí, abyste je přestali užívat.

Nakonec, máte-li z chemoterapie smrtelný strach, je to správný pocit. Ať už se užívá „kapáním“ do žíly nebo orálně, není to nic jiného než pomalá procházka „plynovou komorou“, kde samotná chemoterapie způsobuje tvorbu nových rakovin a návraty původní rakoviny v mnohem větší síle.

Vědci to všechno vědí už od doby vývoje chemoterapie, tedy od 50. a 60. let minulého století.

AUTOR: S.D. Wells

https://newstarget.com/2022-09-12-7-scariest-prescription-medications-per-warnings-disclosed.html