Před zhruba čtyřmi lety, kdy se u nás začal šířit covid 19, někteří odborníci doporučovali lék Ivermektin. Jiní odborníci však nabízeli všechno možné (později se zjistilo, že neúčinné), jen ne ivermektin. Ve snaze odradit lidi od jeho užívání byl degradován na čistě veterinární lék, který může člověku uškodit. Nepomáhali výstrahy, ani posměšky, lidé si ho sháněli různými způsoby, zvláště když na blízké viděli, že pomáhá.

MUDr. Peter Lipták na svém telegramovém kanálu informuje, že účinnost Ivermektinu potvrdili i australští vědci. Navíc má minimum nežádoucích účinků.

Účinný ve vyšších dávkách

Podle australských vědců je Ivermektin účinným blokátorem viru SRS-CoV-2 v kultuře buněk Vero/hSLAM in vitro. V takových buňkách se po dobu 48 hodin. snížila míra účinnosti viru až o 99,98 procent. Koncentrace, která je účinná při tomto typu onemocnění však musí být vyšší, než standardní dávkování léku. Množství lékařů proto tento lék doporučuje při léčbě covidu-19 i přesto, že na tuto diagnózu není jeho indikace registována. Několik zemí vydalo do začátku roku 2021 souhlas k jeho používání.

Na Slovensku zatracován
Důkazy od zahraničních skutečných odborníků, kteří Ivermektin doporučovali nejen na základě vlastních zkušeností s léčbou svých pacientů zde přitom byly od začátku.

Lipták na Telegramu zveřejnil status, ve kterém prozradil jaké různé využití a vynikající působení má Ivermektin na lidský organismus.

Co tedy dokáže Ivermektin a k čemu se využívá?

zabraňuje poškození RNA vakcínami.
blokuje Spike Protein vstup do buněk. Takže pokud byl člověk očkován, je naděje, existuje způsob, jak se léčit Ivermektinem.
poskytuje post-covidovou a po očkování, je účinným lékem ve všech fázích Covid 19, ještě před vstupem do buňky, Ivermektin ničí virus již v krvi. Má pouze pozitivní účinky a žádné škodlivé účinky při léčbě koronaviru.
má velmi silný protizánětlivý účinek na koronavirus.
má silný vliv na traumatická a ortopedická zranění a bez vedlejších účinků kortikosteroidů.
léčí autoimunitní onemocnění, jako jsou: revmatoidní artritida, ankylozující spondylitida, fibromyalgie, psoriáza, Crohnova choroba, alergické
snižuje frekvenci chřipky a nachlazení.
zlepšuje imunitu pacientů s rakovinou.
léčí herpes simplex a herpes zoster.
snižuje frekvenci zánětu dutin a divertikulitidy.
chrání srdce před srdečním přetížením. při embolii, zabraňuje srdeční hypoxii, protože stimuluje tvorbu základní energie, aby nedošlo k destrukci tkáně a tím zlepšuje srdeční činnost.
antiparazitický.
je antineoplastický (protirakovinový), inhibuje proliferaci a metastázy rakovinových buněk, zabíjí pouze rakovinné buňky a zachovává zdravé buňky, zlepšuje účinnost léčby chemoterapie, protože zabíjí rakovinové buňky rezistentní na chemoterapii a kombinace s chemoterapií
je antimikrobiální (bakterie a viry) a posiluje imunitu.
má fantastickou regenerační schopnost nervů.
reguluje metabolismus glukózy a inzulínu.
reguluje metabolismus cholesterolu.
snižuje tuk jater při steatóze.
chrání játra vystavena insekticidu.
útočí na virus ať je kdekoli, bez ohledu na mutace.
je překvapivě užitečný pro prevenci a léčbu koronaviru. Neprokázaná účinnost není z Ivermektinu, ale z vakcín.
používán je jako profylaktický lék, je spojen s významným snížením infekcí, hospitalizace a úmrtnosti na COVID-19.
nepoškozuje játra, protože tam ne metabolizuje, ale chrání játra ve střevě.

Studie o Ivermektinu byla podle Petra Liptáka publikována v Cureus Journal of Medical Science a použila ji jako zdroj.

AUTOR: MUDr. Peter Lipták

ZDROJ: https://t.me/liptakp/12598